HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

søndag 1. august 2010

Egentlig et koppehåndkle:):)

Greengate sine koppehåndklær er mye for fine til å bruke å tørke med, så til nå har det vært duk på kjøkkenbordet.. Men siden metervarer fra Greengate er vanskelig å få tak i her, ble til og med DEN ofret til fordel for denne veska....:):) Bildet er skrevet ut fra nettet på samme måte som på tidsskriftholderen under og jeg har brukt volumvliselin og hvitt lerret til fòr.
Merket ble sprettet av og sydd på veska...jukse, jukse...:)
og skulderremma er sydd av kantene. Mønster ble litt Tilda og litt meg..
Så nå ligger det da et nytt koppehåndkle på kjøkkenbordet, bare det er lyseblått. Men hvem vet hvor lenge det får ligge der?? Kanskje det også må ofres for noe, en brødkurv maybe:) Da er det godt å vite at Bazaren har flere....:)

Tidskriftholder

Har lenge hatt lyst til å sy en tidskriftholder, men ikke helt visst hvordan jeg ville ha den.. Men nå en dag fikk jeg endelig gjort det, og her er den altså:) Har brukt mønster og linstoff fra Stoff og stil, bildene er skrevet ut fra nettet på transferpapir og strøket på hvitt lerret, og som prikken over i'en har jeg "sydd inn" en klehenger som jeg selvfølgelig har kjøpt på Mosters Hus og denne er pyntet med en "gavetag" fra Salige Lavendel.