HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 24. september 2010

Utfordring # 94 hos Sukkersøtt

Har laget et kort ut fra en skisse på Sukkersøttbloggen:)
Har brukt diverse mønsterpapir, roser, blonder og bånd fra Kortoggodt og bildet er lastet ned på nettet:) Håper det blir godkjent... Stempelet er fra ei hel stempelplate fra Crafty secrets forresten:)

torsdag 9. september 2010

Dilla på telys-kort

På de kreative sidene på Papirgleder, er det utrolig masse ideer å hente:) Der er det bl.a. beskrivelse av hvordan man lager telys-kort, og da var jeg i gang:))
Romantisk kort med stempel fra Magnolia, roser fra Kortoggodt, og diverse stæsj fra forskjellige leverandører. Papiret er eldre og er fra MME.

Neste er litt sartere, og er papirer fra Prima og alle stempeltrykkene er fra Crafty Secrets. Det er ei hel plate med clearstamps.
Så er det et med diverse mønsterark fra Kortoggodt og diverse stæsj:)


Og til slutt et kjemperomantisk med røde roser og englecharms fra Kuttut og stempelet er fra Papirihjertet
Tar med et bilde til av dette, slik at du kan få se eksempel på hvordan tagsen oppi kan være:) Kjempemoro å gi bort til en vi har lyst til å glede eller legge med en gave etc.:)
Ha en super dag:) klem

Nye mønsterark og stæsj fra Prima

Det er kommet masse høstnytt fra Prima hos Bikuben, og da ble det helt naturlig med en bestilling fra meg:) Det er kommet alt fra mønsterark, blokker, sommerfugler, blomster osv, osv.. Helt nyyydelige ting:)
Idag har jeg hatt ei lita arbeidsøkt på loftet, og laget to ganske enkle kort med nye ark fra Prima og stempel fra Magnolia.
Et jentekort:
og så et guttekort:)