HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

søndag 24. oktober 2010

Julekos med Tilda!

Fikk kjøpt meg noen av de nyeste julestemplene til Magnolia, syns de er søtere enn søtest!!! Så i helga har jeg storkost meg med å "male" dem, og måtte jo selvsagt prøve dem på noen kort også:) Her er noen av dem: (Ikke så bra bilder, men...)

Skjønne Tilda med julehjerte i hendene... Her er brukt kakeserviett, gammelt mønsterpapir, juleblomster fra Papirgleder, og diverse blonder og bånd.


Og så dette, da, hvor hun gjemmer pakker bak på ryggen:) Her er brukt en Magnoliadies, bånd som er trukket gjennom diesen, blomster fra papirgleder, snøstjerner punchet ut med en Martha Stewart-puncher, maskinsøm og diverse... Er hun ikke bare herlig??

Og så til slutt: Tilda som engel med DEN nydelige glorien på hodet!! O jul med din glede, sier nå jeg:))


Her er også brukt dies fra Magnolia, gammelt mønsterark, metallic kartong, snøstjerner fra Martha Stewart, hjerte fra Melissa Frances og glitter. Håper du liker det du ser...:) Alle stemplene er fargelagt med prismacolor pencils og blender:) Har ikke fått vist alle enda, så det kommer nok snart mer!! See you:)

torsdag 21. oktober 2010

Julekort og juletags

Da har jeg fått laget noen juletags og et julekort med de fantastiske julearkene fra Piondesign..
Tagsene er i gammel vintagestil med diverse nostalgiske bilder, blonder og pynt og er selvsagt i mine jule favorittfarger


Og disse hanglane er jeg kjempebegeistret for:) Blir jo i godt humør av å male dem!! Jeg har brukt prismacolor blyanter med blender og syns de er ganske så skjønne der de sitter:))

torsdag 14. oktober 2010

Da var det jul på loftet:))


Har så smått funnet fram noe julestæsj fra i fjor og bestilt noe nytt til årets julekort osv. Bestilte noen fantastiske juleark fra svenske Piondesign, som heter Ventar på tomten. Disse arkene er heeelt nyyydelige, og jeg har faktisk problemer med å klippe i dem:) Nå smiler nok Hilde-vennen:)))

Og etter å ha vunnet utfordringen i Sukkersøtt  for et par uker siden og fått julearkene fra Inkido, laget jeg dette brettekortet:

Her er da brukt disse mønsterarkene fra Inkido, to julehanglar som er farget med prismacolor fargeblyanter og blender. Stemplene er fra Kortoggodt og ellers diverse stæsj:)

En liten juletag måtte også til:) Her har jeg da omsider klippet i Piondesignpapirene mine, brukt julestjerner fra Papirgleder. Det nostalgiske bildet er lastet ned fra Internett og under er det en gammel bokside. Ellers er snøfnuggbrads NESTEN obligatorisk for alle mine julekort:)).

Holdt nesten på å si GOD JUL, hihi, men det er jo litt VEL tidlig:)) Ha en suuper duuper dag, folkens:)


Oktoberutfordring på Kortoggodt

Temaet for Oktober-utfordringen på kortoggodt er at de ønsker å se perler og blomster og minst EN ting fra kortoggodt på kortet.
Her er mitt bidrag:
Jeg har brukt to stempel fra den nye julestempelkolleksjonen til Kortoggodt, perler og bånd er også derfra. Perleblomstene er fra en lenke som er klippet opp og jeg har brukt symaskinen på sømmene:)

søndag 3. oktober 2010

Sukkersøtts utfordring # 95

Først må jeg si at jeg var så fantastisk heldig å vinne forrige ukes utfordring på Sukkersøttbloggen. Nå venter jeg bare på premien, som er noen fantastiske juleark fra Inkido. Utrolig gøy, altså!!

Så var det ukas utfordring, og det er å lage et kort etc. med hvitt på hvitt og med et farget motiv i midten. Det syntes jeg hørtes så spennende ut, at jeg henger meg på denne uka også:)

Denne kan henges på veggen/døra som pynt til jul, eller kanskje legges med i en gave:) Jeg har brukt forskjellige hvite ark, sydd litt på maskinen, og blonder, bånd og blomster og engelen kommer fra Kortoggodt.