HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 18. november 2011

Det nærmer seg jul.... og HÅP FOR ALLE!!

Overhørte en samtale mellom to damer på en butikk i Alleen igår, der den ene dama fortalte den andre at hun var ferdig med seks sorter julekaker allerede... Jeg holdt på å sette tyggisen i vranga!! Jeg har faktisk ikke begynt å tenke på julebaksten enda!!! Eller rettere sagt, før igår da...;) Så nå har jeg iallefall begynt å TENKE!!! Ikke lite bare det:))) Imens koser jeg meg med verdens beste hobby:
Pyntet meg en eske fra Panduro - til å putte noe godt oppi - eller et skjerf, såpe e.l. Bare fantasien som setter grenser her.. Har brukt stempel fra Bildmålarna og Kortoggodt, mønsterark fra Piondesign og diverse stæsj. Båndet er seam-binding fra Zipperstop som er farget med distress ink, fired brick.. I bunnen er det lagt en liten kakeserviett. Charmsen er fra Kortgleder.

Håper alle har en hyggelig førjulstid! Jeg var i frikirka igår kveld og fikk høre om vanskeligstilte barn i Estland... Virkelig noe å tenke på - vi som har overflod av alt... Heldigvis er det håp for alle, vi må bare være villige til å dele med de som ikke har noe i det hele tatt. Har du lyst å støtte dette viktige arbeidet, har HÅP FOR ALLEhttp://www.facebook.com/haapforalle?ref=ts egen Facebook-side, der du kan gå inn og få informasjon osv om hvordan nettopp DU kan være med:) God helg og Guds velsignelse:)

klem,
Synnøve

2 kommentarer:

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)