HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

onsdag 19. januar 2011

Kort-dager:)

Etter å ha fått masse inspirasjon og glede fra mine to scrappevenninner, Hilde og Siv Anita, har jeg fått litt dilla igjen, heldigvis:) Så nå har det blitt kort på kort på kort:)


Og så til slutt dette, som jeg har laget til en familie som mistet sin datter just. Jeg kjente henne som en fantastisk jente, som bare ble 23 år, og som virkelig fikk betydd mye for veldig mange. Ikke minst for sin mann og sine 2 barn.... Vi blir så oppgitte og triste når sånt noe skjer, men håpet er at vi skal få treffe Ingrid igjen en dag, der hjemme..:) Hvil i fred, kjære Ingrid..

Grip dagen:) klem, Synnøve

onsdag 12. januar 2011

GODT NYTTÅR!!

Har ikke akkurat vært superaktiv på bloggen min i det siste, men det kan vel kanskje være et nyttårsforsett å oppdatere litt oftere. Bestilte noen nye mønsterark fra Pion design igjen, som er veldig romantiske og søte, akkurat i min "ånd". Fikk laget et kort og pyntet noen fyrstikkesker:) Litt herlig å få begynt med duse farger igjen etter alt julestæsjet:) Har brukt nesten utelukkende disse papirene og ellers litt småstæsj som alltid MÅ være på prosjektene mine:) Håper du finner noe du liker og som kan være til inspirasjon:)

Og så til slutt et kort:
Her har jeg brukt stempel fra Papirihjertet sin Heartfelt-kolleksjon, engel fra Panduro, men ellers er nesten alt fra Piondesign. Syns de er bare lekre!!
Ha en flott dag! klem, Synnøve

Noe sent, eller litt vel tidlig:)

Sydde godtestrømper til de små og et par større før jul, men fikk ikke lagt dem ut. Mange har spurt om jeg ikke kan vise dem her, og her kommer de.. Jeg har brukt ullfilt, nettbilder og bokstaver som er printet ut på transfer fra internett pluss litt restetøy:)

Noen detaljer må jo også til: