HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 18. november 2011

Det nærmer seg jul.... og HÅP FOR ALLE!!

Overhørte en samtale mellom to damer på en butikk i Alleen igår, der den ene dama fortalte den andre at hun var ferdig med seks sorter julekaker allerede... Jeg holdt på å sette tyggisen i vranga!! Jeg har faktisk ikke begynt å tenke på julebaksten enda!!! Eller rettere sagt, før igår da...;) Så nå har jeg iallefall begynt å TENKE!!! Ikke lite bare det:))) Imens koser jeg meg med verdens beste hobby:
Pyntet meg en eske fra Panduro - til å putte noe godt oppi - eller et skjerf, såpe e.l. Bare fantasien som setter grenser her.. Har brukt stempel fra Bildmålarna og Kortoggodt, mønsterark fra Piondesign og diverse stæsj. Båndet er seam-binding fra Zipperstop som er farget med distress ink, fired brick.. I bunnen er det lagt en liten kakeserviett. Charmsen er fra Kortgleder.

Håper alle har en hyggelig førjulstid! Jeg var i frikirka igår kveld og fikk høre om vanskeligstilte barn i Estland... Virkelig noe å tenke på - vi som har overflod av alt... Heldigvis er det håp for alle, vi må bare være villige til å dele med de som ikke har noe i det hele tatt. Har du lyst å støtte dette viktige arbeidet, har HÅP FOR ALLEhttp://www.facebook.com/haapforalle?ref=ts egen Facebook-side, der du kan gå inn og få informasjon osv om hvordan nettopp DU kan være med:) God helg og Guds velsignelse:)

klem,
Synnøve

onsdag 16. november 2011

Sketchy colors

Utfordringen hos Sketchy colors denne uka, #93, er en fargeutfordring der man skal bruke grønt, lilla og orange. Kjempemoro!! Her er mitt bidrag:


Må ta med tagen også, som er stukket inn i høyre side:


Jeg har brukt forskjellige mønsterark fra Pion design (bombe??)
Stempel fra Bildmålarna, Kortoggodt og Hobbyhimmelen
Roser fra Prima og Wild Orchid
Motivet er fargelagt med Promakers
Seambinding som er farget med distress ink
Maskinsøm på et av panelene
Tekst og sommerfugler er et klippeark fra Pion design

Do you like it???

klem,
Synnøve


mandag 7. november 2011

Julekort

Har laget dette julekortet til utfordring #19 hos Card and scrap, der det skulle være tag, tekst og blomster med:) Kjøpte meg noen nye stempel fra Bildmålarna og har brukt det ene her, syns de har helt fantastisk herlige stempel.

Har brukt mønsterpapir fra Pion design, tekstempel fra Kortoggodt og Kreativ hobby, charms fra korthobby, seambinding bånd som jeg har farget med Distress Ink, blomster fra WildOrchid og ellers en kakeserviett og litt småstæsj. Har også sydd en søm rundt det ytterste panelet. Stempelet er farget med Promakers:) Håper dere liker det!!

klem,
Synnøve

lørdag 5. november 2011

Servietteske til jul :)

Pyntet meg en servietteske med julemotiv og farger her om dagen. Er jammen meg mye lekkert å velge og vrake i av juleark, og all slags pynt og stæsj. Det er så en kan bli helt tullete og ikke minst "shoppete";)


Ganske søt:) Ikke sant??

Materialene til eska er:
Servietteske kjøpt på Kiwi for 8 kroner
Mønsterark fra Piondesign
Stempelet er en Hanglar fra ifjor jul,
og motivet er farget med Promakers
Blomster fra Wild Orchid Crafts
Kakserviett og metallhjørner fra Panduro
charms fra Korthobby

Pynter jo ganske godt opp på kjøkkenet med en slik en:)Er i full gang med juleprosjekter på loftet nå, så det blir nok en del å vise fremover... Inntil da: Have a nice time:)))

klem,
Synnøve