FYRSTIKKESKER...

Pleier vel å være til jul vi pynter fyrstikkesker, men vi trenger vel litt "fyr" ellers i året også;) Fikk bare sånn dilla etter å ha kjøpt disse kule fyrstikkeskene hos PAPIRPIKENE. Utrolig morsomt å pynte dem!! Og med digitale bilder fra Iralamijas etsyshop, ble de til en koselig liten påskegave:))) Du må - by the way - virkelig kikke innom denne shopen, hun har bare SÅÅÅÅ masse fint!
Her kommer det noen bilder...






Enkle , men gode ord på baksida, med Kortoggodt sine nydelige tekstempler..


Et lite stempel på "skuffa" med fyrstikker..


Og et på siden når du drar den ut... Herlig patent!!!

Har brukt gamle boksider, diverse blomster, knapper, perler og charms. Tekstene er fra Kortoggodt, som sagt, og bånda  er selvfarget med promakers, vann og glimmermist.

Ha en finfin fredag:)

klem, Synnøve

Mitt første inspirasjonsinnlegg som DT hos Papirpikene!

Det er tirsdag og idag er det MIN tur til å legge ut litt inspirasjon på Papirpikenes verden!!
Jeg har laget en kubekalender, som jeg fant malen på i denne bloggen. Litt vanskelig å forstå,(syntes jeg), men heldigvis har vi Google translater ;)

Stempelet er Tilda with cosy heart og er fargelagt med promakers og litt glitter. Mønsterarka er fra Piondesigns serier, Till mitt hjarta og Minnenes atelje. Poststempelet er fra Kortoggodt. 

Både sommerfugler, bårder og de fine orda er klippeark fra Pion. Kakeserviett og en glitterkrone hører med:) og et par lyseblå roser/kirsebærblomster og perler. En bit av en blonde fra min kjære mormor har også flott plass.

Tallene på kubene er også fra et klippeark til Pion. Har brukt Bazill vanilla i bunnen og forlenget bredden på kalenderen fra 11,5 cm til 15 cm for å få litt mer plass til pynt...

Til sist, baksiden, hvor det er en "lomme" til å ha alle månedene oppi. Enklere kan det vel ikke bli?

Materialer til denne får du kjøpt hos Papirpikene:) Er det noe du lurer på angående denne kaldenderen, så ta kontakt! Jeg hjelper deg gjerne....:))
Enjoy!!

smil, Synnøve

Nille-sjokolader i gave-eske..

Er mye koselig påske-godt i butikkene nå om dagen, spesielt på Nille!! Blant annet så fant jeg meg en pose med is-sjokolader som jeg tenkte måtte kunne brukes til et eller annet scrapperier;) Som tenkt, så gjort...:

Heldigvis så var det seks av de med rosa papir, slik at alle skulle være like i endene. Kledd med mønsterpapir, en bård, en liten rose og to perle-bling.

Eska er laget av rosa Bazill og kledd med mønsterark, kakeserviett og osteklut.

I lokket er det skåret ut et lite vindu, lagt hard plast under og pyntet med diverse stæsj:)

På med lokket, og du har en koselig liten gave til noen du har lyst å glede!!
(Heldigvis er det noen godbiter igjen i posen...!)

I morgen kommer mitt første inspirasjonsbidrag i Papirpikenes verden.
Det blir både spennende og bittelitt skummelt...

Ha en super mandag:)

smil, Synnøve

KOFFERT TIL KONFIRMANTEN


Koffert i papp, kjøpt hos Papirpikene pyntet med papirer fra Piondesigns serie Till far. Remmer og hjørner er brun bazill og charms og tekstempler fra kortoggodt.

Syns faktisk at det mønsterarket ligner på de trekka som var i de gamle koffertene :D

Puttet oppi litt forskjellig... Utklipp fra samme mønster.serie, en kles-henger og en gammel billett..


Koselig liten gave til en tøff konfirmant??
Fin fredag, venner:)

smil, Synnøve

Alle fugler små de er.....:)

De siste dagene er virkelig våren kommet her til Lyngdal! Sola varmer og det spirer og gror utenfor.... Etter å ha kommet over denne flotte bloggen til Inger Harding her en dag, ble jeg inspirert til å lage meg et fuglehus:)
Tutorialen på dette herlige huset, finner du HER og det kan lastes ned FOR FREE!! Og ikke bare dette, men mange flere ting kan lastes ned gratis på hennes blogg. Tusen takk, Inger:)

SÅDAN HER ble mitt fuglehus:





Har brukt bazill vanilla først, og så mønsterark fra Pion (Sagan om våren) som paneler utenpå, også på taket. Masse forskjellige blomster fra Wild Orchid og Kortoggodt, blonder og litt småstæsj fra Melissa F. De skjønne orda og svalene er et klippeark fra Pion, charmsen fra Korthobby og fuglen har jeg fått fra de skjønne Papirpikene
Holder forresten på å planlegge et inspirasjonsbidrag til Papirpikenes verden :D  Du har vel hengt deg på denne mnd utfordring #1, som er VÅR??? Hvis ikke, DO IT!!!
Slenger fuglehuset mitt med på Kammerpikenes utfordring #49 , hvor vi skal inspireres av et vår-bilde!

stort smil,
Synnøve

Sorry you missed it....

Er hekta på skilt og veggord i alle mulige slags farger og fasonger. Oppdaget et her for en tid siden, som var som jeg skulle ha sagt det selv;)
Og siden Worden min sviktet meg, lastet jeg det faktisk ned fra internett og skrev det ut på lerretpapir for å få en litt slitt effekt.
Min datter Linda fikk det til bursdagen - men bare for å ha det sagt, så henger det et på mitt kjøkken også, bare i en litt annen variant;)


Pyntet enkelt med blomster fra Panduro og Wildorchid, sommerfugl og mønsterark fra Pion, blonde fra Melissa frances og bunadbånd fra min Rogalandsbunad (sydd ny vest) og de skjønne godisene som krona, skjea og sølv-vinga fått av de gode papirpikene .) Limt på canvasramme med osteklut mellom. Alt trenger ikke være så tidkrevende? Eller hur??




Ha en fin fredag, alle bloggvenner:))

smil, Synnøve

Til en kjær venn

En kjær venninne, Ragnhild, har blitt 50 år, og lørdag feiret vi henne med stor fest i kjelleren på Lyngdal bedehus..Kjempekoselig!!  Jeg laget dette bokkortet til henne, med Piondesign sine nydelige mønsterark og da ble resultatet slik:
Utsiden av "boka":

Når den er utbrettet:


Minikonvolutten oppi lommen:)


Bunnen:


Og slik så den ut på baksiden:)


Ble rene bildeserien, dette... Men hvis du henger med enda, så har jeg brukt Piondesign sine mønsterark, Sagan om våren og Til mitt hjarta + klippeark Från mormors vind, blomster fra Wild Orchid og Panduro, kakeserviett, blonder fra Melissa Frances, minikonvolutt fra Martha Stewart og tekststempler fra Kortoggodt. Den skjønne fuglen har jeg fått av Papirpikene.
Lurer du på hvordan du lager et bokkort, kan du kikke inn HER:)

ENJOY!!

smil, Synnøve

Thoughtful.....

Bare digger disse skjønne stemplene fra Magnolia:)) Syns mange ganger de sier mer enn tusen ord!!!
Slik som disse to, foreksempel..


Litt sånn småflaue begge to;)


På dette kortet har jeg brukt mønsterark og kort med THOUGHTFUL på fra Melissa Frances, motivstempler fra Magnolia, små roser fra Kortoggodt kjøpt hos Papirpikene, combo brads og den store vintageblomsten fra Panduro og puncher og sommerfugl fra Martha Stewart.
Kakeserviett kjøpt hos Papirpikene
Motivene er fargelagt med promakers i fargene:
Hår: vanilla og sandstone
Hud: ivory, blush, dusky rose og tan
Klær og sko: satin, tan, blossom og blender
Rose: blossom
Litt hvit her og der.

Leverer dette inn til Promaker Norge, #3, hvor det skal være duse, sarte farger  og
Sketchy colors #106, der det er en skisse..

God fredag:)
smil, Synnøve

Utfordring #1 i Papirpikenes verden

Da var vi i gang gitt:)) Idag er altså første oppgave på bloggen til Papirpikenes verden lagt ut!! Har du lyst å finne ut hva den er, må du klikke deg inn her:
Håper mange har lyst å bli med!!!
Her er iallefall mitt første DT-bidrag:





Har da altså laget dette easel-kortet:) og materiallista for dette er:
Motivstempelet er Magnolias cuddly siblings
Mønsterark fra Piondesign, minnenas atelje, 6 Ros&Rosenhav
Tekststempler og roser fra Kortoggodt, det samme er hjertecharmsen.
Motivet er fargelagt med Promakers.
Utstanset sommerfugl fra Martha Stewart, monarch butterfly L
Har dessuten brukt søm og gamle blonder etter min mormor og litt perler og glitter.

Bli med på utfordringen!!!
smil, Synnøve





Designed by FlexyCreatives