HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

tirsdag 24. april 2012

BREV TIL DEG....

Da var det min tur til litt inspirasjon hos Papirpikenes verden!
Min søte svigerdatter, Aina, hadde just bursdag, og jeg har laget denne postkassen til henne, som skal fylles med litt godis og et gavekort:)


På baksiden:


Har brukt Pion design sine mønsterark Till mor, Puncher til kanten på lokket er MS Doily lace, blonde, små kremfarga krøllroser og poststempel fra Kortoggodt, krystantemum fra Papirdesign og Tim Holtz ornate plate. Kakeserviett og litt perler må også til, foruten nøkkel...

Jeg legger ut en selvtegnet tutorial her, siden jeg regner med at det er maaaange som har lyst å prøve seg på denne, som forøvrig er SUPERenkel:


Til slutt: De fine orda bak er skrevet ut fra internett, og er vel verd å huske:
Everyday holds the possibility of a MIRACLE...


STORT SMIL, Synnøve

tirsdag 17. april 2012

THE SHABBY TEA-ROOM

 Denne ukes utfordring #110 hos The shabby tea-room er å bli inspirert av dette bildet:


... and Tammy asks that you create a card or project inspired by the photo USING AQUAPINK, NEUTRALS and FLOWERS!

Fikk så lyst til å være med på denne, da dette er mine yndlingsfarger, så her er mitt kort:


Jeg har brukt bazill vanilla i bunnen, mønsterark fra DCWV og digi-ark og stempel fra MyTime made easy. De har forøvrig utrolig mye fint!! Jeg har sydd på panelene og farget seambinding bånd med glimmermist og vann. Blomstene er fra Wild Orchid crafts..


Stempelet er fra en tidligere kolleksjon fra Magnolia og er farget med Promakers og glitterglue.


Leverer også dette kortet inn hos CARDANDSCRAP, som denne uka har som utfordring å bruke blomster..

Enjoy the little things,
for one day you may look back and realize
they where the big things.....

Have a nice day:)

smil, Synnøve


mandag 16. april 2012

FOTBALL-KORT

Har noen uker nå vært med i en kortcup på forumet hos PAPIRDOKKENE, og gikk  videre til 6. runde med DETTE kortet. Ja, jeg fikk faktisk flest stemmer, og da ble jeg jo helt satt ut, for guttekort er vel EGENTLIG ikke helt min greie;) Oppgaven var: Lag et kort med tema idrett/sport og det skal være et slags brettekort, ikke vanlig kort!!JØJE MEG, TENKTE JEG....
Men fikk da dilla meg til til slutt:)


Har laget det som et "slags" easel-card. Brukt sort bazill i bunnen og mønsterark fra DCWV. Stempelet er digitalt fra KennyK og er farget med Promakers. Bånd og tekst fra Kortoggodt og metallplate fra Tim Holtz. Hønsenetting har jeg kjøpt hos Papirpikene og den store fotballen i bunnen er skrevet ut fra internett. 
Var egentlig veldig moro å lage, så du skal se det blir flere slike etterhvert...

Jeg holder på å "samle meg" etter alle inntrykka fra reisen til Tallin. . Må si at hjertet mitt blør for alle disse ungene som har fått en så UTROLIG tragisk start på livet.. Men fantastisk herlig å se lyset i øynene på de som har FÅTT hjelp.. Gleder meg vanvittig til å treffe de igjen til sommeren:)

Ha en flott mandag!

klem, Synnøve

torsdag 12. april 2012

KONVOLUTTKORT 2

Her kommer jentekortet som jeg lovte deg igår og et er RÅÅÅÅÅSA de lux.


For også her kommer Pion sine fantastiske ark til glede og inspirasjon, bare her er det selvfølgelig Till Mor. Er de ikke bare helt nyyydelige???? du får dem hos Papirpikenede også, vettu:) Jeg har ellers brukt en ramme, som jeg har støpt i gips og diverse blomster etc fra "samlingen" min. 


Ser man det? her var det jo også en tag med stempel fra Kortoggodt:)
Og sannelig går det an å snu dette og!!


Jeg sier det bare, sjekk dET lekre stempelet, som vi fikk i gave til påske fra de skjønne Papirpikene!!
Hvis ikke det er snilt, så vet ikke jeg...:))
Og faktisk... det stempelet er jeg GANSKE stolt av!!!

Vi drar til Tallinn i morra, for å besøke de barnehjemsbarna som skal komme på leir hit i sommer.. Veldig spennende!! Vi skal være med på matutdeling, etc, og kanskje få bringe litt solskinn inn i en trist hverdag for noen:) Vi som bor i Norge har det jo så ALTFOR godt... Lurer du på hva dette er, sjekk denne linken: http://www.haapforalle.no/

God helg, anyone:)

klem, Synnøve

onsdag 11. april 2012

KONVOLUTTKORT

Har laget noen av disse konvoluttkorta til noen konfirmanter... Syns det er en fantastisk lur måte å brette på - og så er det jo superenkelt!! Ideen har jeg fått av Anne Kristin. Hun har en herlig blogg som jeg er innom nesten hver eneste dag:)
Tar guttekortet som jeg har tenkt å vise, først....


Og mede rålekre mønsterarka til Pion - Till Far-, skulle en iallefall ha nok å velge og vrake i. Har brukt bare de papirene i forskjellige varianter og klippeark. 

Tagen som er oppi lomma:
 og baksiden, der det også er maken lomme:


Har laget en liten konvolutt hvor man kan legge en pengegave, hvis man har lyst..
Tekststemplene og poststempelet er fra Kortoggodt, og det samme er bånda med tekst. Klokka er kjøpt på ebay mens klypa er fra Tim Holtz.
Alle mønsterarka og stemplene får du kjøpt hos Papirpikene:)

Og hvis du henger med her inne, kommer et "jente-kort" i samme stil i morra:))

Smil, Synnøve

onsdag 4. april 2012

GOD PÅSKE

Etter inspirasjon fra Kristine, har jeg laget et påskeegg... Har brukt gamle boksider og dekopage-lim og pyntet med stæsj fra mitt lille lager:)Ønsker dere alle en kjempefin påske!!
klem, Synnøve

søndag 1. april 2012

Utfordring # 2 hos Papirpikenes verden

Da var vi allerede klar for # 2 hos Papirpikenes verden, der utfordringen er KONFIRMASJON! Det var utrolig moro å se alle de fantastiske bidragene som kom inn sist, og nå håper vi bare at dere blir med på neste utfordring også;)

Her er mitt bidrag denne gangen og det ble et kjole/bunadkort til jente! (sier seg vel egentlig selv;)
Har brukt mønsterark fra Piondesign, Från mitt hjàrta, tekststempel fra Kortoggodt, punch Doily lace fra Martha Stewart og litt rester av bånd, blomster og charms... Beltespenna er fra min mormors blonder;)
Er plass til å skrive en personlig hilsen inni, når det brettes ut.

Gleder meg til å se DITT bidrag!!!

klem, Synnøve