HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

tirsdag 24. juli 2012

LAG DIN "EGEN" TIMEPLAN


Sommeren går fort, og det er ikke lenge før en må begynne å tenke på skolestart... og i år er jeg veeeldig tidlig ute (til å være meg), med å lage timeplanen klar for sønnen min.
Er jo litt koselig å ha sin egen variant av den sorten, og spesielt når en har disse lekre mønsterarkene!!
Skikkelig guttete med litt rocka detaljer:) Kuuult!!!


Jeg brukte tykk papp i bunnen og limte lag på lag med disse mønsterarkene fra Simple Stories. Bingokorta, bokstavene, vekkerklokka og klistremerkene er også tatt derfra.
Jeg har også brukt Tim Holtz  Decorative Strip Die og Bigz dies weathered clock, trådsnelle i tre, hamptråd  og en tallrekke fra Pion design. To små håndtak og en liten charms. Du finner mange fine her.
Timeplanen har jeg skrevet ut av nettet og renklippet rundt.
Litt flere bilder;)


En liten scooter-charms


Mrk. HELG:))


Og hvis det er jente du skal lage til, er det bare å stæsje i vei med jenteting, alt etter smak og behag. Du finner så godt som alt materiell hos Papirpikene:))

Enda er det jo to - tre uker til "alvoret" begynner, så det er viktig å nyte tiden som er igjen av sommerferien..
Sol eller ikke sol, sommer er deilig;)

klem, Synnøve

søndag 1. juli 2012

Utfordring #5 hos Papirpikenes verden

Da er vi allerede kommet til utfordring #5 hos Papirpikenes verden, og temaet denne gangen er DET VÅTE ELEMENT! Jeg har dristet meg til å lage en LO denne gangen av minstemann, da vi var på tur til Sommerland i Bø.Bildet er tatt "gjennom" en av sommerlands store baderinger:)

Det jeg har brukt er Bazill vanilla i bunnen og et klistremerke-ark fra Simple Stories og et par charms som er alt er kjøpt hos Papirpikene. Har også tvunnet en snor av hamp og limt rundt inni baderingen og sprayet litt glimmermist her og der..
Og symaskinen er også flittig brukt her, som vanlig *fnis*...


Håper du ble inspirert til å bli med! Kikk inn her for å se alt det fine de andre Papirpikene har laget:)))

sommer-klem, Synnøve