HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 24. august 2012

Konfirmasjons-pose-kort...

Inspirasjonsbidrag fra meg på Papirpikenes Verden idag, og det ble et posekort!!Her på disse kanter, nærmer det seg konfirmasjonstid og jeg er så heldig å ha fått noen bestillinger på kort.. Etter å ha kikket innom noen av de andre Papirpikene sine blogger, har jeg også blitt smittet av "pose-kort-dilla". Så her kommer et eksempel på et konfirmant-pose-kort;)) Det er rett og slett laget av en brun papirpose, 11x22cm og pyntet med mønsterpapir og forskjellig stæsj.

Framsida av posen ser du her, hvor jeg har brukt et bilde fra et klippeark til Piondesign, snurreblomster, blonder, påtrykt bånd, poststempel, kakeserviett, osteklut etc, etc.. De nye mønsterpapirene til Grapich45 er bare superskjønne, og det er de jeg har brukt her. Fantastiske duse farger og nydelige mønstertrykk. Ei sølvskje er også på plass med en liten blondebit rundt. Den stooore turkise sløyfa og den lille charmsen hadde jeg i restekassa mi, men du finner mange fine charms her:)


Enkelt på baksida med poststempel (digger det), mønsterpapir og mitt eget papirpikestempel;)
Enkelt og greit..


Tag til å ha inni posen med blankt skrivefelt bak til å skrive noe personlig på. Kakeserviett og poststempel og et fint lite vers (stempel).


Her ser du posekortet med tagen oppi:


Håper du har blitt inspirert til å lage et, du også;) Det er iallefall kjempegøy og du kan bruke hva du vil på kortet ditt, alt etter smak og behag. Nesten alt jeg har brukt her, finner du hos Papirpikene

Ha en superfin fredag!

smil:) Synnøve

onsdag 8. august 2012

POSEKORT

Har laget meg et posekort med det andre nye stempelet mitt fra Magnolia.  Laget noen av disse i det siste, de er kjempefine til å lure oppi en liten sjokolade e.l. for å glede noen som trenger en oppmuntring;) Har blitt veldig inspirert av Mona papirpike som lager de NYDELIGSTE kort av forskjellige poser (blant mye annet). Kikk innom bloggen hennes , du også, om du ikke allerede har gjort det.
Men, sånn her, ble altså mitt posekort:


Jeg har brukt en brun papirpose, ca 12 x 22 cm, som er svertet i kantene med brun distressfarge og har fått bord  med Doily Lace-puncher.Oppå den er limt en gammel bokside og mønsterark fra Piondesign.  Blondene er fra Papirpikene, diesen fra Tim Holtz er malt med litt hvit gesso. Stempelet heter Tilda with daisy and muchrooms og er farget med Promakers. Den lille tagen er fra Melissa Frances og er stemplet med poststempel fra Kortoggodt, det samme er "sendes med en klem" fra. Blomster fra Storyteller, seambinding farget med Promakers og glimmermist. Snurreblomsten er en dies som du finner her. Perlesnor kjøpt på Nille og den rustne bjella har jeg handlet meg på Frostit Pink.
Tekstlinja nede er klippet ut fra en papirtag som jeg fikk som godis av de skjønne Papirpikene:))


Et lite gratulasjonsstempel oppi minitagen;)


Og.. det er faktisk heelt sant, MIRACLES HAPPENS EVERY DAY! Kanskje vi burde se litt bedre etter?

Sender dette inn til # 126 hos The Shabby Tea-room der utfordringen denne uka er Use naturals..

klem, Synnøvetirsdag 7. august 2012

Back.....:))

Syntes nesten jeg måtte ha den tittelen på dette innlegget, siden det har blitt lite av både scrapping og blogging i sommer.. Men i går var det skikkelig høstvær her da FRIDA feiet inn fjorden og da var jeg endelig på plass på loftet! Herlig:)))
Kjøpte meg et par av de siste stemplene til Magnolia for en stund siden og de har - tro det eller ei - blitt liggende i konvolutten helt til nå:( Har rett og slett ikke hatt anledning til å sette meg ned, så nå hadde jeg skikkelige abstinenser:))

Her er det ene kortet jeg laget:


 

Want my gift, please??


En liten veske-charms..

Stempelet er farget med Promakers.
Har brukt mønsterark fra Piondesign, blomster fra WildOrchid, en blonderest og poststempel fra Kortoggodt. Diesen er kjøpt hos papirpikene. Båndet er seambinding som er farget med Promakers og sprayet med glimmermist.
Og til slutt en liten tag i høyre side med et stempel fra Vilda stamps.


Leveres til Sketchy Colors # 125 hvor det er en skisse og Wild Orchid Crafts challenge 56 der de ønsker å se fargene green and pink.
See you soon !

smil, Synnøve

onsdag 1. august 2012

Ny utfordring hos Papirpikenes verden

Da er vi over på Utfordring #6 hos Papirpikenes verden, hvor oppgaven denne gang er MONOKROMATISK.. Her er det bare velge sine yndlingsfarger og sette i gang;)

Jeg har laget et kort i rosa farger denne gangen... Det er til ei lita jente som heter ELLA og som fyller 1 år i august. Hun er vårt yngste barnebarn og er ei nydelig lita dokke;)


Jeg har brukt Bazill i tre rosa nyanser, Petunia, Romance og Petal soft. Har også brukt to forskjellige mønsterark fra Maja design sin vintageserie, cherry blossoms, miniroser, rosa halvperler, rosa bredt silkebånd og en charms som jeg hadde i restekassa mi.Har også brukt Kakeservietter og det fortryllende stempelet fra Bildmålarna, Du och jag, som er farget med Promakers. Har også laget en bård i en mørkere rosa med MS puncher Doily Lace.


Gjett om disse to er gode venner;))


Da håper jeg at du er blitt inspirert til å bli med på utfordringen vår denne gangen:))
Ha en fortsatt god sommer og happy scrapping!

smil, Synnøve