HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

lørdag 16. februar 2013

BRYLLUPSKORT

Har lyst å vise dere et bryllupskort idag - laget med mine nye dies fra Mariannedesign.. Vi har en fantastisk flott Bok og Media-butikk her i Lyngdal og Hilde som jobber i Panduro-avdelingen, er bare såååå søt og god, og hun bestiller inn nesten ALT vi ønsker.... Thanks for beeing you, Hilde!!! Siste scrappetreff satt vi og kryssa ut i katalogen til Marianne-design, og da fant jeg disse nydelige silhuettene:)) Og de måtte jo prøves *fnis*, så her er mitt super-romantiske bryllupskort:


Laget slik at det står med "ryggen opp" denne gangen....
Melissa Frances mønsterark og en "gammel" ramme jeg hadde liggende, som er klippet til og kantene er skvettet med litt hvit maling.
Forskjellige blomster fra WildOrchid, rosa seambinding og perlemorblomst fra Maya Road..
Hvitt rosebånd - kjøpt på Bok og Media..


Mørk brun Bazill - bittelitt mykere enn sort..Ene siden inni er dekorert med en rest av et nydelig rosepapir, litt mørkere utenpå med litt maskinsømmer i "hytt og vær" - og kjempefint digitalt stempel...Skrivefeltet er også med det samme rosearket - og et herlig stempel fra Kortoggodt og et par perlemorhjerter. Nesten alle panaelene på dette kortet er sydd med hvite maskinsømmer, syns det er så fin effekt...;)


og til slutt baksida - enkelt med personlig stempel kjøpt på ebay...

Kortet blir med på Challenge #70 hos WildOrhidcrafts - Pink and cream,
Kreativ scrappings utfordring#2 - kjærlighet og 
The Shabby Tearoom #153 - sweet silhouettes

"Count your blessings instead of your troubles,
Count your smiles instead of your tears.
Count on GOD instead of others"

Ønsker dere alle ei fin helg!!

klem, Synnøvetirsdag 12. februar 2013

Syskrin med nålepute

De nye mønsterpapirene, Alma's sewingroom, fra Pion design er bare sååå nydelige! Og hvis jeg ikke skulle ha nevnt det før (hihi), så er alle kolleksjonene deres helt amazing:) Husker godt den første gangen jeg fikk tak i et av deres ark og nesten ikke klarte å klippe i de - og det samme problemet har jeg faktisk enda....:)

Jeg har "altra" en hjerteboks idag.. med denne kolleksjonen og supplert med Minnenas Atelje m.fl. Har laget en nålepute oppå, ved å bruke stoff og litt fyllvatt og lime dette inni lokket. Tenkte å fylle den med noen blondeskatter osv fra mor og mormor, koselig å ha slike ting stående framme, slik at alle kan få del i det..

Her kommer det et lite bilderas av mitt lille hjerte-syskrin:


*
*
*


*
*
**
*
*
*
*
*

Leverer denne inn til Pion designs challenge, altered ,Valentine

Ha en fin tirsdag!!

klem, Synnøve


tirsdag 5. februar 2013

Mer LOVE!!

Fin måned, dette, med så masse kjærlighet... Det er noe alle mennesker trenger - massevis av:)) Og det er også fint å vise dem som er rundt oss, at vi faktisk bryr oss om dem... Et lite "gla i deg", "elske deg", "skjønn du e", klem osv, kan faktisk gjøre en enorm forskjell!!  Den mest fantastiske følelsen som jeg som mormor kan tenke meg, er når lillesnuppa på 17 måneder synger: "Måmmår, måmmår, å hvor jeg elsker deg...:)" Lykke på jord, sier jeg bare!!
Kortet jeg viser idag, er laget av de fantastisk nydelige mønsterarka fra Piondesign, Playful. Skjønner ikke at det er mulig å lage noe så vakkert.... Det er nesten umulig å klippe i de, det er jo mønster på begge sider ;)


Panelene er sydd med maskinsømmer, og det er brukt osteklut og en bred blonde.
 under.


Sydde noen små sømmer på de søte klærne også..


Bilderamma er støpt i gips fra en form jeg har kjøpt på nettet. (husker rett og slett ikke hvor...)
Blomster fra Wild Orchid crafts


Flagget er fra et av klippearka i samme kolleksjonen og jeg har stukket en hjertepins nedi og knyttet en liten blondebit rundt. 
Stempelet er fra Papersweeties. De har sååå mange fine stempler og det er utrolig mange fine idèer å plukke opp fra produsenten, som heter DEBBIE, og har denne fantastiske bloggen!!

Drister meg til å sende inn dette kortet til
Piondesigns challenge - Valentine og
Kreativ scrapping #2- kjærlighet 

Smil, Synnøvefredag 1. februar 2013

VALENTINE

Dette innlegget blir det siste som DT hos Papirpikene.... Som dere nok sikkert vet, har de tatt den tunge beslutningen å legge ned butikken på Gjøvik - med tilhørende nettbutikk og utfordringsblogg :(  Det er selvsagt veldig trist, men har veldig stor forståelse for at Hilde og Rita har tatt denne avgjørelsen.
Vil bare si at det er to UTROLIG flotte og flinke damer og at jeg er sååå takknemlig for å ha fått lov til å være med på dette :) Jeg har lært kjempemasse av dere, damer, og blitt sååå gla i dere!! Det samme gjelder de andre pikene!!! Tuuusen takk for knallgodt samarbeid!! Det vil jeg savne veldig....

Men så tilbake til Valentine-bidraget mitt....
Jeg har pyntet en melkesjokolade-eske denne gangen, syns det er så hyggelig å gi bort og ganske dekorativt :)


Mitt andre nye stempel fra With love-kolleksjonen. Herlig!!


Dressen hennes og hjertet er stemplet på mønsterark, klippet ut og limt oppå et annet stempel og resten er farget med Promakers.


Selvlagede roser fra dies...


Enkelt pyntet inni....
Alle mønsterpapirene er fra Maja Design..

Kikk innom bloggene til de andre jentene, de har laget såååå masse fint. Linkene ligger i bloggen til Papirpikenes verden her..
Vil også gjerne ønske alle jentene lykke til videre med det dere foretar dere!! Jeg vil følge med dere...:)
TUSEN TAKK!!

stoooor klem, Synnøve