HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

mandag 29. april 2013

Grip øyeblikket....

Innom idag for å vise et kort jeg laget her forleden med ny gjerde-dies fra Joy crafts.. Likte den kjempegodt og måtte prøve meg på et kort med denne diesen. Syns det er så koselig med den lille fuglen og fuglehuset som henger på...


Kjøpte meg litt stæsj fra The Ribbon girl.. De har utrolig mye snadder :)
Sender kortet mitt inn til Sketchy Colors utf 161 - Orange og krem.

Det er enda tid til å slenge seg på min Give-away :)

smil, Synnøve

fredag 19. april 2013

Rundt og rundt

Viser idag et rundt kort som ble publisert i April-nummeret av Et Trykk. Syntes jo at det var kjempestas, hihi :) Det er laget etter en skisse i bladet og er i skikkelig vintage.stil...

Today I want to show you a sirkle card:) It was published in the aprilnumber of Et Trykk. Well, I was very happy about it. The card is made by a sketch in this magazine and goes in real vintage:)


Bunnen er Kraftkartong med mønsterark fra Maja design, en kakeserviett, gammelt avispapir, bilde fra Sagen,sommerfugl klippet ut av et ark fra Piondesign.


Snurreblomster fra kortoggodt og Sweet blossoms fra WOC. Perlesnora har jeg kjøpt på Ebay..


En hjertepin, billett og charms.


Kantene er toucha med hvit maling og distress ink og fotostempelet er også fra Kortoggodt..

Håper du liker det:)
Husk det er enda god tid til å være med på min Giveaway :)

Hope you like my card.
And remember you can still enter my Giveaway:)

Ha en fin helg:)
Have a nice weekend:)

smiiiil, Synnøve

onsdag 10. april 2013

Kom vår, du skjønne milde....

Lengter etter våren og sommeren, etter en kald og snørik vinter. Ser ikke helt ut som om vinteren vil slippe taket enda, det er frostgrader på nettene og kald vind - tross sol og blå himmel... Men vi har da aldri vært nærmere enn nå!!! (lol)
Har lenge studert på disse stemplene fra Saturated canary.. Så mange som lager fine kort med disse stemplene, og nå har jeg også prøvd meg ;) Stempelet her er digitalt og heter faktisk "An angel among us", derfor disse englefjærene:) (Jeg klippet dem ut og limte dem på sidene)


Syns denne lille jenta er sååå herlig. Ser egentlig både uskyldig og litt lur ut;)


Tag fra Magnolia limt under papirservietten i siden med et stempel fra Papersweeties og en liten engel..
Gren med fugl på er en dies fra Marianne design


Skikkelig kule sirkler med mange forskjellige tøffe setninger på, finner du som FREEBIES (me like)  i bloggen Ann Kristins fristed. Hun har laget masse flotte tags o.l. som det er bare til å laste ned og skrive ut. Tusen takk, Ann Kristin :)


Motivet er farget med Promakers, mønsterark fra Pion, blomster Magnolia og WOC. Seambindingen er kjøpt på Etsy.. Der er det mye fint å finne til en billig penge:) (Faktisk AAALT for myyye, fnis)

Dette kortet passer til:
The Shabby Tearoom #161 Shabby Spring
The Ribbon Girl April card Challenge - add flowers og
Liveandlove  Challenge 10 - let us play Bingo (Pink, two designerpapers and pearls)

Og husk at du er hjertelig velkommen til å delta på min Give-away:)

smil, Synnøve
lørdag 6. april 2013

GIVE AWAY !!!!

Juhuuu!!! For å takke alle dere ute i bloggverdenen som er såå flinke å skrive fine kommentarer og oppmuntringer, kommer jeg her med en aldri så liten GI BORT GAVE - eller GIVE AWAY, som det så berømt heter :) :) Her er en del kjekke ting som du kan være kreativ med, ser du....:)


Deler det opp i tre bilder, så det er lettere å se hva du kan vinne :)
Som seg hør og bør, har jeg et par betingelser for å være med, vettu :)
1. Følg bloggen min, men bare hvis du liker det du ser og ønsker å følge med meg fremover:)
2. Link til denne Giveawayen i sidebaren på din egen blogg :)
3. Skriv en liten hilsen til meg i kommentarfeltet under her, for da blir jeg såååå glaaad!
Står til 30. april. Kunngjører vinneren 1. mai..

Ha en super helg!!

SMIIIL, Synnøveonsdag 3. april 2013

PÅSKEKURV

Blir visst ikke helt ferdig med påska, jeg... Syns det er så herlig med alle disse lyse fargene - gult - grønt - pastellfarger - glade farger! Så går det mot lysere tider - FANTASTISK :) Som ganske mange i scrappe-blogg-verdenen (ble visst et rart ord..), falt jeg for den nydelige kurven som Wenche hadde laget i Aprilnummeret av Et trykk:) og der det er en mal, der er også JEG, hihi :) Laget denne før påske og i stedet for godter, ble det en liten blomst oppi...

Tok bildene ute, så det ble som det ble...


Har virkelig boltra meg i stæsj her....


Mønsterark fra Pion.... Rysjebånd fra Melissa Frances..
kantpucheren er Doily Lace fra Martha Stewart.


De gule rosene har jeg laget selv... Brukt en dies - som jeg kjørte i Bigshoten - av mønsterpapir, sprutet litt vann på og krøllet de godt sammen. Så tørka jeg de - la de bare under vedovnen en stund, før jeg rullet de sammen og limte. Har hatt litt hvit dabber på kantene, syns det er så effektfullt.


Seambinding farget med distress, krøllet sammen og tørket, blir jo veldig lekkert??
Krøllroser fra Kortoggodt og små daysies fra Wildorchid..
Engelen er kjøpt på Nille.... utrolig hva man kan finne der til en billig penge ;)

Jeg holder endelig på å lage til en liten candy til dere snille følgere, så følg med... 
Jeg er plutselig tilbake :)

smil, Synnøve

mandag 1. april 2013

PÅSKEKORT...

Hadde stoooore planer om maaaasse scrapping i påska (utenom jobbehelg)..... Det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt, men sånn er det av og til.... Fikk skikkelig betennelse i ene skuldra (høyre), så det ble ingenting av mine planer... Men, hjelpe meg!! Det er da ingenting å sutre for ;) DET været!! Og så veeeldig mange kilometer på ski hadde jeg nok antagelig ikke gått uansett... Kjekt å sitte ved husveggen og kose seg med kaffe og kvikklunch (+ endel Ibux og Paracet :)) var det iallefall uansett!

Laget noen påskekort FØR påske og det ene viser jeg idag.. Her har jeg faktisk brukt digitale mønsterpapir + Maja design, og egget er faktisk også digitalt, hehe. Mye som går an i våre dager;)


Stempelet som er farget med Promakers, er fra Bildmålarna.. Vimpelen er fra Piondesign og de to midterste blomstene har jeg laget selv av en dies. De andre blomstene er fra WildOrchid. Har også brukt et av klippearka til Hilde papirpike :) Ja, for det vil du alltid være, kjære Hilde!!


Ellers så er den lille sirkelen skrevet ut fra nettet og limt på en "plastboble" og tekst- og poststempel er fra Kortoggodt. Du kan også skimte en tag (Magnolia) i høyre side, men den glemte jeg heeelt å ta bilde av;)

Håper du har hatt en fin påske :) 

Leverer dette kortet til The Pretty little ribbonshop #21 - Spring is in the air og 

klem fra Synnøve