HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

onsdag 25. desember 2013

GOD JUL - MERRY CHRISTMAS :)

Første juledag og her er freden senket seg. etter en koselig julaften med god mat, pakker, sang og barnelatter... 
Rett og slett bare innom for å ønske alle mine lesere og følgere en velsignet jul :) Håper dere har det fint der dere er..:) Må vi heller ikke glemme de som sørger over noen som har gått bort, og som må feire julen for første gang uten en kjær mor, far etc... Eller de i vårt land eller ute i den store verden som ikke har det så godt som vi....

For meg så handler julen om et lite barn som ble født i en stall, for det var ikke plass noe annet sted. Han ble verdens Frelser og forsoner...
"Han kom til sitt eget, men hans egne tok ikke imot Ham. Men ALLE som tok imot ham, dem gav Han rett til å bli hans barn. de som tror på Hans navn"...


Postkasse til juleposten er laget av ferdig postkasse fra Panduro ;)


Motivet er fra Nicecrane design. De har veldig mange flotte motiver til en rimelig penge... Dette er skrevet ut litt stort, siden jeg skulle ha det på en stor flate.. Snøkrystall-dies rundt og blomsterpynt fra WOC og KOG.


Mønsterark fra Maja designs siste julekolleksjon - de er bare supernydelige..


Blonde rundt motivet og en "rusten" charms ( Panduro??)

ØNSKER DERE ALLE EN VELSIGNET JULEHØYTID :)

god klem, Synnøve
 

søndag 15. desember 2013

JULE-GODTE-SOKK....

Fant en mal på en godte-sokk på nettet som jeg måtte prøve.. Den kan stå på bordet til pynt med litt godteri i :) men det er ikke plass til så veldig mye oppi, så jeg vil ikke anbefale å bruke den til nissen, hehe....

Lurt å bruke litt kraftig kartong i bunnen, slik at den blir igrann stødig.. Jeg har brukt Maja design sine nyeste juleark, de er bare supernydelige!!!


Storkoste meg med å stæsje denne ;) Sydde rundt på den hvite oppe og på tåa og hælen.. Snøfnuggdieser og barkhjerte med snø...Bilde fra juleserien til Maja design, blonder fra LLC og blomster fra WOC utenom krøllrosene som er Kortoggodt..


Stoor snøfnuggdies med snø og glitter og seambinding med knapp - også med SNØ. hehe


Jadda! Den kan faktisk stååå av seg selv.. og kan forsynes med julegodter i midten...


På baksiden TH dies av rådyr og trær (skimtes såvidt) og dette fantastisk nydelige stempelet fra North Star stamps..(de har utrolig mange flotte stempel)

Ønsker alle der ute en fin førjulsuke - jeg har IKKE vaska golvet og IKKE børi ved, men JUL blir det uansett i år også :)

smiiiiil, Synnøve

cardandscrap - jul - lag hva du vil
Papirdokkenes #54 - desember, bruk dies

tirsdag 3. desember 2013

JULEVINDU

Kjøpte denne vindus-diesen fra Sizzix her tidligere, men har ikke hatt tid til å lage noe med den før nå.... Her har det gått i bryllup, siden min sønn giftet seg med sin kjære Anne-Cecilie på lørdag.. Tenker å legge ut noen bilder her på bloggen om det, men må sortere litt først..:)

Men over til julevindu-kortet mitt, hihi ;)


Mønsterark fra Piondesign - wintertime in Swedish lapland..


Diesen er malt med cracle paint for å få til en old look og jeg har jo da selvsagt hatt snoweffekt på, både her og både der. Blomster fra WOC..


En banner-dies med jul på og seambinding med knapp i midten..


Blir litt sånn tredemensjonalt når en setter vinduet på med limputer..

Fortsatt fin adventstid :) Her blir det full konsentrasjon om juleproduksjonen fremover, så jeg er nok plutselig tilbake :)))

Leverer kortet mitt til:
Sketchy colors #189 - rød og grønn
Cardandscrap# 66 - jul...lag hva du vil

Klem, Synnøve