HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 31. januar 2014

Veskekort

Har begynt å lage meg opp noen kort, siden det er en del runde bursdager denne våren og sommeren.. 
Så mens snøen bare kryper lenger og lenger oppover både vinduer og vegger, koser jeg meg inne på loftet med mine scrapperier.. Syns denne vinteren - som enda ikke er ferdig på langt nær - har vært utrolig mørk, så nå fikk jeg en vanvittig trang etter å lete frem masse papirer med lyse og lette farger :) Og landa da på Pion design sine nydelige mønsterark, som så mange ganger før, hihi..:)

Så noen som hadde laget seg sånne fine veskekort, men da jeg skulle finne de igjen - var det helt borte. så jeg laget meg bare min egen mal...


Laget den slik at den kan stå, se lenger nede.. "Lokket" er en spellbinders som er brettet på midten. Den er limt på baksiden, men henger løst på framsiden.. Siden pynten fremme er såpass tung, trengte jeg ikke ha noen festeanordning under..


Drømmer meg til vår og sommer med denne pynten ;) Sydd med maskinsøm på panelene, bølgepapp med litt hvit maling og en tag fra Pion oppå.. Blomster fra WOC og pyntebær fra LLC.. Den store hvite blomsten er støpt i en silikonform og jeg har brukt papirleire. da denne er superlett!!Her ser du baksiden enelt pyntet - personlig knapp er også med..
Her er veska utbrettet. Pyntet enkelt med disse fine bårdene. litt rosebånd og stempel fra KOG.Dette verset er virkelig noe å tenke på..... og veldig sant..
Seambinding med en nydelig charms kjøpt hos LLC. Blonder fra LLC og Ribbongirl.


Sender veska mi med på 
Sketchy colors 195 - fargeutfordring og 
The Ribbongirls challenge - anything goes

Da er jeg klar for jobbehelg på Heimen :)

smil. Synnøve
tirsdag 28. januar 2014

Kalender med Tilda - som er klar for våren

Disse små kalenderblokkene er jo bare så anvendelige.. Siden de er så små, kan en bruke de på alle mulige slags prosjekter.. Jeg har laget meg en kalender med skuff under. Det blir som et slags staffelikort oppå med en skuff under. Laget et lignende i fjor, men kan ikke huske hvor jeg fant malen på den..

Ikke lett å få tatt fine bilder når det er så mørkt ute, her har det snødd og snødd i det siste ;) Så bildene er slettes ikke førsteklasses, nei ;)

 

Jeg har brukt Maja design sine nydelige mønsterark - Vintage Autumn.. Og Tilda er farget med Promakers og er en av mine yndlings-Tildaer. hihi...


Masse stæsj her: Kakeservietter, metallhjørner, rosebånd, roser og roseknupper, seambinding, perlebånd og en swirl fra Wycinanka.


Håndtaket på skuffen, er en dies fra KOG (tror jeg)..

Kortet/kalenderen min passer til disse utfordringene

CWLC #74 - anything goes
Kort o Mania #100 - noe nytt (nytt år!!!) 
Bearly Mine #118 - color inspiration

Ha en fin tirsdag :)

smil, Synnøve

lørdag 25. januar 2014

Hvitt...

Kjøpte meg en dies av Bente (sjekk alt det fine hun lager) og den måtte jo prøves ganske fort.. hehe ;) Fikk lyst å prøve og lage et kort i bare hvite fargetoner.. Har brukt bare forskjellig kartong og et mønsterark fra Maja design. Glitterkartongen er veldig tykk og er kjøpt hos Bikuben, og den er bare helt rååå!! Selve kortet er en Go create dies..


Syns denne vindusdiesen er så dekorativ! Trykket den ut i den tykke glitterkartongen, og måtte kjøre den mange ganger i Bigshoten før den var helt gjennomtrykt.. 


Lita jente som kikker ut gjennom vinduet, fra et mønsterark til Pion og tekstremse fra Papirpikene. Diverse perlebånd og blonder fra LLC og liljene er kjøpt hos WOC.


To små sommerfugler fra KOG..


Hvit seambinding og en blomsterknapp i gips fra Melissa Frances.


Sender kortet mitt inn til disse utfordingene:

Nordsalten hobbyklubb #88 - hvitt på hvitt
Pumpkin Spice challenge 56 - Something shiny

Ønsker deg en fin helg :)

stor klem, Synnøve

torsdag 23. januar 2014

Bestillingskort til en 50 åring

Viser idag et bestillingskort til en 50 år gammel (ung) dame - som attpåtil er jordmor ;)))) Lurte en stund oppe i hodet mitt hvordan jeg skulle gripe dette an...hehe ;) Løsningen ble et digitalt stempel av en fin liten "nurse" fra The Paper shelter + et til digitalt stempel av en baby, funnet i en gruppe på FB..

Egentlig så holder denne dama et brett med medisiner og temperaturåler, men jeg har skåret opp og putta nedi en liten nyfødt rosa baby..

Kortet skulle også være enkelt med lite dill....


Det ble et posekort... med ark fra Pion.. Bannerstempel fra Magnolia en sommerfugl-dies, pins og en rose laget av en dies..


Stempelet er farget med promakers og babyen har fått blonde på dyna si.. Jeg har også skyggelagt litt med promakers og hatt på Frantage embossing vintage blue.


Enkel bakside med personlig stempel og en dies + litt bånd..


Tagen inni er også enkelt - med dette kule stempelet fra Norsk stempelblad..


Håper du liker posekortet mitt :)

Sender dette inn til

Kort o Mania #100 - noe nytt (nytt stempel og ny dies på baksiden)

Deilig å sitte inne og kose seg med yndlingshobbyen mens det snør og blåser ute :)

klem,
Synnøvefredag 17. januar 2014

Godt nyttår - litt sent...... og bittelitt jul enda.....;)

Her går det unna og det er allerede blitt midten på januar før jeg får ønsket mine kjære blogg-venner et godt nyttår..... ;) Bedre sent enn aldri, sies det, og det gjelder også de tingene jeg vil vise dere idag.. Laget en del smågaver før jul og her kommer noen bilder av disse - så lover jeg at jeg er ferdig med juleting på en stund, hihi;)


Sjokolade-eske kjøpt på Europris og pyntet med Pionpapirer, skøytedies, snøfnuggdies og blomster etc..


Snømannsuppe!!! Dette var VELDIG populært :)


Mer sjokolade.....


enda mer sjokolade.....


Og ENDA mer sjokolade ;)


Og Toffifee-esker som er pyntet med Maja design sine nyyydelige ark..


Må bare til slutt vise dere et bilde fra vår sønns bryllup den 30.11. Disse tre er alle onkel-ungene hans og klarte brudepike-jobben med glans!!! Er de ikke nydelige?? De to største sang til og med helt alene i kirka: Kjærligheten seirer - overvinner alt :) Utrolig rørende....og vakkert!!


Idag våknet vi til "loaded" med snø her i Lyngdal.. Kan nesten ikke se ut av vinduet. Og får meterologene rett, så skal det komme MYYYYE mer ;) sånn ca 1 - 1,5 meter :)

Ha en flott helg:)
klem, Synnøve