KONDOLANSEKORT

En eldre skjønn dame i menigheten reiste hjem til Gud forrige uke.... 
Her er kortet jeg laget til hennes datter..


Har brukt Kort og Godt sitt mønsterark og bildet er også fra et av disse. 


Syns dette bildet er så nyyydelig. Fint å tenke på at englene bar henne hjem til Gud - som jeg i min barnslighet tror på...


En rund blomsterdies rundt bildet - perler på blomstene.


Martha Stewart - punch around the page, blondeserviett og blonde som er rynket sammen under. Bittesmå pyntebær fra LLC og vakre hvite blomster fra WOC. Sommerfuglene er også fra samme klippeark fra KOG og jeg har brukt metallhjørner fra Korthobby. Panelet er sydd med sikk sakk maskinsøm. Seambinding med en liten metall-engel.

Har vært en trist uke her - med tre personer som er savnet på sjøen... To av dem i farvannet utenfor Lyngdal... Det minner oss på at hver dag er verdifull og at vi må ta godt vare på hverandre!
"Hver dag er en sjelden gave.
en skinnende mulighet.
Hver dag er på ny en nåde
som stiger fra Himlen ned".

God klem og god uke,
SYNNØVE

Loooooove.....

Fant dette fantastisk herlige digi-stempelet hos Mo's digistamps... Veldig gøy å farge med Promakers ;) Gikk vel egentlig litt berserk med stæsj også, men klarte liksom ikke stoppe... På fredag er det Valentines day - Hipp hurra for kjærligheten!!


Er ikke disse to skjønne, så vet ikke jeg ;) 


I love u to the mooon and back - klistrebokstaver fra Panduro. Mønsterpapir fra Maja og Go Create- dies.. Måtte ha litt Frantage også på og panelene er sydd på med maskin..



Gjerde-dies fra Joy som det henger en charms på :) et brev hvor det står I love you, pyntebær og rosebånd med perler fra LLC. Liljer og roser fra WOC og de bittesmå rosene er Papirdesign (tror jeg).. Litt osteklut måtte også til..





Det er et staffelikort som står av seg selv når det åpnes.. Blonder fra LLC og det samme er to pins som nesten ligger under sløyfa (rosa seambinding). Knapp dæsja med litt hvit maling.


Spellbinder dies og stempel fra KOG. Under er en blonde fra LLC..

Dette kortet passer til:

Liveandlove challenge #20 - love and lace
Kortomania #101 - blonder og bånd
Cherish this - memories for life # 6 - blonder/bård eller vinter/snø
Cardandscrap # 69 - bruk stempler
Hjertebodens febr utf -Til noen du er glad i - må inneholde minst et hjerte

Ha en fin uke :)
Ps... Idag har jeg sett sola!!!!!
klem,
Synnøve



Designed by FlexyCreatives