HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

mandag 29. september 2014

DT-uke for Scrappiness

Idag er det min uke hos Scrappiness-bloggen, hvor jeg håper å inspirere dere litt... Jeg har laget dette konvoluttkortet og det ligger også en liten tutorial på dette. Håper du vil poppe over HER og kikke litt :)


Ønsker deg en fin mandag :)

stor klem, Synnøve

søndag 14. september 2014

Høstutfordring hos Scrappiness

Hei hei!! Idag er det konkurranse på Scrappiness-bloggen med tema HØST... Svipp over og  bli med, da vel!! Dette blir gøy :)
Jeg har laget en tag til inspirasjon denne gangen...

Kraftkartong, bølgepapp og blå Bazill i bunnen..
Mønsterarka jeg har brukt er WeRMemoryKeepers . Indian summer.

Jeg har også sydd med maskin i hytt og vær, for å få et litt røft uttrykk..
Har brukt denne punchen og et litt eldre stempel fra Stempelglede.. Tvinna ei snor av hamp og limt rundt stempelet.


Knallstilig beltespenne og metallknapp fra Tim Holtz..
Timeglasset er en wood veneer som du finner her.


Baksiden enkel med skrivefelt.. og mitt lille poststempel.. 


Popp over til Scrappinessbloggen og bli med du også, davel!!

klem, Synnøve

onsdag 10. september 2014

Scrappiness - åpningsbidrag

Laget et par ting til presentasjonen min i Scrappinessbloggen.. En melkesjokolade-eske som ble seende slik ut:Her har jeg brukt mønsterark fra en av mine favoritter - Maja design.. Alt stæsj er fra butikken til Scrappiness..


Og så et posekort med en tag inni med de nyyydeligste arka til Pion design.. Også her er brukt stæsj fra Scrappiness sin butikk. Vil du vite mer - klikk deg over i bloggen deres..

See u :)

klem, Synnøve

Nyheter!!!
Endelig kan jeg sprekke nyheten som jeg har visst i ca 3 måneder nå: Jeg er så heldig å få bli med på DT-teamet til scrappebutikken SCRAPPINESS. Lucky me!! For to dager siden åpnet den nye Scrappiness-bloggen og hadde jeg vært deg, ville jeg hoppet over i en fart for å bli med på DEN flotte RAK'en..:) Vi kommer også til å ha masse inspirasjon og konkurranser, så FØLG MED!!

Ha en fin dag :)
klem, Synnøve

fredag 5. september 2014

Kondolansekort.....

Av og til når ord ikke strekker til, kan det være godt å heller lage et kort for å uttrykke det man så gjerne ville sagt... Heldigvis ikke så ofte vi trenger disse korta.. Jeg trengte plutselig ett - bare MÅTTE.... og sånn ble det...


Rosene er laget av en dies - chipboardpynt fra Wycinanka..Stempelet har jeg hatt i mange år - kan det være Kreativ Hobby?
Diesen er Joy crafts..


Trykkpressa september - kondolansekort

torsdag 4. september 2014

NYFØDT - KORT

Papirdesign har noen nydelige baby-ark som måtte testes ut :) Dette kortet ble laget på siste treff på VIVO bokhandel her i Lyngdal.. Her samles en gjeng med herlige scrappedamer en gang i mnd og er kreativ.. Veldig inspirerende og gøy!!


Bazill vanilla i bunnen. Så har jeg brukt det arket som ser ut som strikket og et med teddybjørner på, de er så herlige.. 


Stempelet er KOG og diesen under er min nyeste og er fra Joy crafts.. Chipboard-vogna har jeg kjøpt hos Wycinanka (digger de produktene)..


Nydelige bittesmå blomster fra Papirdesign og pyntebær LLC. Bred blonde under og en liten hjertepins..


Rosa knapp og et par sommerfugler (Pion)Nede på kortet, de samme papirene og en bård fra Pion.. Herlig stempel fra KOG med en biteliten blondeserviettt under..


Slik ser kortet ut når det står oppe :) Står fint med et par perler i hver side..

Babykortet mitt blir med på disse utf:

Cardandscrap #81 - Alt er lov
KortOMania #114 - anything goes as long as it's bling

Her i Lyngdal er det sol og blå himmel idag :) Herlig :)
Ønsker dere alle en nyyydelig torsdag :)

smiiil, Synnøve