HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

torsdag 22. oktober 2015

JULEKORT MED FUGLER

Juleinspirasjon fra meg i bloggen hos Papirdesign idag, hvor jeg viser et julekort med de fineste fuglene. De er puncha ut fra et av de nye julearka og er så utrooolig fiiiine!!
Jeg har også fått litt dilla på gull - så har brukt litt gullkartong som et av panelene og på et par julekuler..
Håper du liker mitt julekort nr 2 i år :)
Jeg kan love deg EN ting og det er at det blir maaaange flere, *fnis*.
Er ikke disse fuglene vel skjønne?? Har brukt litt Frantage pulver og embossa rundt kanten på innsiden av den runde diesen fra Memorybox.


Syns det arket med strikkemønster er helt genialt!! Sååå kuuult!!

Et lite hjortedyr med litt snø som titter på fuglene ;)Nydelig GOD JUL dies fra Papirdesign.


Dette stempelet er mitt favoritt-julestempel :) Det er også fra Papirdesign og det sier det meste om hva jula egentlig handler om - et barn i Betlehem :)

Idag er det gråvær med regn og vind ute - skikkelig scrappevær!!

Smiiiil og klem,

onsdag 14. oktober 2015

ÅRETS FØRSTE JULEKORT

Årets første julekort er laget med de nydelige arka fra Papirdesign. Fikk en tykk bunke tilsendt i Posten fra gavmilde Line - og det var jammen ikke enkelt å vite hvor en skulle starte, hehe :) Alle er jo bare sååååå lekre!!! 
Kortet mitt er laget med de arka som går i en fantastisk fin grønnfarge :)Jeg har brukt helt hvit kartong i bunnen og så det nydelige arket fra serien Til ettertanke - hvite julestjerner.Bildet er lånt fra Pinterest og jeg har brukt noen små kongler med grønne perler på.


Bånd og tekster , button og snøfnugg av tre - også fra Papirdesign.Ønsker deg en fin onsdag :)

smil og klem,

torsdag 8. oktober 2015

JULEPYNT MED NYE DIES FRA PAPIRDESIGN

Hei hei :)

Idag er jeg tilbake med litt julepynt, som jeg har brukt nye dies på. Har du enda ikke skaffa deg disse, må du virkelig få opp farten, for de er bare heeeeelt herlige å bruke!!
Jeg har brukt både nye og fjorgamle juleark på disse enkle opphenga, det er så utrolig masse fint å velge mellom..


Jeg har brukt en sirkeldies for å stanse ut bunnen, kakeserveiett, sirkelpuncher og så denne nydelige engelen som er på et av klippearka. Diesen er stansa ut i mosegummi - det blir såååå fint!Litt nærmere...Liker sååå godt denne litt gammeldagse stilen på julepynten ;)

Her er en annen type med lys bakgkrunn og nye og eldre juleark i skjønn forening. Samme oppbygning her som på det forrige, men her har jeg brukt et snøfnugg av tre (Papirdesign) . Malt det hvitt og limt en plastbutton oppå med motiv fra et av de nye arka med fugler..


Her er samme God Jul- dies, men her har jeg brukt sort mosegummi.


Håper du også fikk lyst å lage din egen julepynt - det er ikke vanskelig når en har så masse lekre produkter å velge mellom ;)

Dette innlegget finnes også i bloggen til Papirdesign ;) Der finner du også produktinfo.

Og husk oktoberutfordringen vår - bruk dies.

Tar disse med på:
KortOMania's oktoberutfordring - lag på lag
Kreativ Scrapping - lag på lag


Smil og klem,


søndag 4. oktober 2015

NY UTFORDRING HOS PAPIRDESIGN - BRUK DIES

Oktober-utfordringen hos Papirdesign er : Bruk dies! Herlig oppgave med alle de fine nye diesene som nettopp er kommet ;)

Jeg har laget et Halloween/hallovenn-sett og brukt de kule nye Halloween-arka og ny invitasjonsdies fra Papirdesign. Beklager litt dårlig bildekvalitet, var dårlig lys da jeg skulle ta bilder...

Mitt barnebarn Kristian syntes disse var veeeldig kule, og at mormor er ei skikkelig pingle som er redd for edderkopper - til og med de som er av papir!


Er ikke disse arka både skumle og kule? Utrolig anvendelige?
Liker veldig godt ordet HALLOVENN, jeg :) Det høres ikke fullt så skummelt ut, hehe ;)

Har brukt små Pringlesbokser og papirpose til å ha godteri i og pyntet to sugerør..

Bli med på utfordringen vår davel!!

Produktinfor i Papirdesignbloggen.

Smil og klem,