HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

lørdag 23. januar 2016

GLITRENDE KORT

Kjøpte meg en ny dies og den måtte jo prøves med en gang . Og jeg begynner 2016 med samme dilla som jeg hadde i 2015 - nemlig sølv, gull og glitter. Har jo funnet ut at det kan kombineres med det meste, også litt grove og rustikke ting. 
Og så er det en ting som jeg er veldig begeistra og glad for, og det er alle de flotte NORSKE stemplene og produktene som vi har fått de siste årene!! Det har jo tatt helt av bare på de åra jeg har holdt på med denne fine hobbyen :)  og det er jo bare suuuupert!!Syns det ble ganske lekkert å stanse ut min nye dies i sølv. Ugla hører også til, men det ble i grå kartong med litt glitterlim på. Det nydelige stempelet tilhører KOG, mens gratulerer-diesen er fra Papirdesign. Det samme er det nydelige mønsterarket med roser.


Slik ble det inni med sykkeldies i sølv, hihi **


Vakkert stempel fra KOG inni..

Kortet mitt blir med her:
KortOmania #145 - tekst som hovedmotiv

God lørdag og klem,

torsdag 14. januar 2016

VENNEKORT

Heisann :)
Da er vi kommet godt ut i januar og jeg vil vise et kort som jeg har laget til en god venninne :) Har brukt en dies som lager en kul bretteteknikk på kortet, og har brukt de nydelige mønsterarka til Papirdesign som heter MANN ER MANN ;)  JEG har altså nemlig brukt de på et kort til en DAME!
Digger de nydelige blåfargene på denne serien!


Søte Tilda er farget med Promakere og er paperpiecet på klærne med rester av mønsterarka.


Inni - enkelt med vennestempler fra Papirdesign.

Ønsker du å vite hvilke produkter jeg har brukt, kikk over i bloggen til Papirdesign

Ønsker deg en nydelig torsdag.

Smil og klem,
.

søndag 3. januar 2016

JANUARUTFORDRINGEN HOS PAPIRDESIGN

Ny utfordring hos Papirdesign - og det er en herlig skisse som Wenche har laget! Håper dere har lyst til å være med på dette, folkens ;)

Her er skissa:


Og her er min løsning:Jeg har laget et staffelikort igjen med kalender, til min eldste sønn som har bursdag idag. 
Digger de nye arka i serien MANN ER MANN - utrolig harmoniske og fine farger og motiver,


Sjekk også over i bloggen til Papirdesign for å se alt det fantastiske de andre jentene i teamet har laget :) Der får du også hvilke produkter som er brukt..

Smil og klem,