PÅSKEKORT...

Hadde stoooore planer om maaaasse scrapping i påska (utenom jobbehelg)..... Det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt, men sånn er det av og til.... Fikk skikkelig betennelse i ene skuldra (høyre), så det ble ingenting av mine planer... Men, hjelpe meg!! Det er da ingenting å sutre for ;) DET været!! Og så veeeldig mange kilometer på ski hadde jeg nok antagelig ikke gått uansett... Kjekt å sitte ved husveggen og kose seg med kaffe og kvikklunch (+ endel Ibux og Paracet :)) var det iallefall uansett!

Laget noen påskekort FØR påske og det ene viser jeg idag.. Her har jeg faktisk brukt digitale mønsterpapir + Maja design, og egget er faktisk også digitalt, hehe. Mye som går an i våre dager;)


Stempelet som er farget med Promakers, er fra Bildmålarna.. Vimpelen er fra Piondesign og de to midterste blomstene har jeg laget selv av en dies. De andre blomstene er fra WildOrchid. Har også brukt et av klippearka til Hilde papirpike :) Ja, for det vil du alltid være, kjære Hilde!!


Ellers så er den lille sirkelen skrevet ut fra nettet og limt på en "plastboble" og tekst- og poststempel er fra Kortoggodt. Du kan også skimte en tag (Magnolia) i høyre side, men den glemte jeg heeelt å ta bilde av;)

Håper du har hatt en fin påske :) 

Leverer dette kortet til The Pretty little ribbonshop #21 - Spring is in the air og 

klem fra Synnøve 1. Riktig god bedring Synnøve. Ikke alltid alt blir som man har tenkt, og da er det greit å ha evnen til å være positiv og kose seg likevel :-) Vi har vært på hytta i påsken, jeg med magesår og gubben med lungebetennelse, så vi har gått litt for halv maskin, men kost oss likevel! Fint kort du har laget. Her går det mest i strikking og hekling for tida, men snart er det Totentreff, og da skal jeg kose meg med papir igjen tenker jeg :-)

  SvarSlett
 2. Flott kort du har laget Synnøve:) Det er kjedelig og veldig vondt med betennelse!! Men det har vært et flott påskevær, så da er det herlig å være ute og nyte solen!! Ønsker deg riktig god bedring:)
  Stor og varme trøsteklem fra meg til deg ♥

  SvarSlett
 3. So Pretty! What a gorgeous arrangement of flowers too.

  Thanks for joining the Pretty Little Ribbon Shop challenge.

  Sarah x

  SvarSlett
 4. nydelig påskegodt og ønsker deg bedring, klem bente:)

  SvarSlett
 5. Nydelig påskekort i herlige farger og kjempefine de blomstene.God bedring, klem Synnøve

  SvarSlett
 6. For et vakkert kort du har laget!! Og koselig at du bruker tekstene, er selv veldig glad i de.
  Og takk for gode ord.
  Stor klem til deg og god bedring.

  Hilde

  SvarSlett
 7. Nydelig kort, Synnøve!!!! Jeg skulle også scrappe i påsken, men dessverre har jeg fått en kraftig luftveisinfeksjon så jeg har kun jobbet og tilbrakt tid på sofaen.....

  Ønsker deg god bedring med skuldra!!!!!

  Diger klæm fra meg til deg!!!!!

  SvarSlett
 8. Nydelig kort!
  Herlig motiv og lekkert pyntet:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 9. Nydelig påskekort med mange fine detaljer.
  Høres ikke godt ut med betennelse i skulderen. Riktig god bedring til deg !
  Velkommen som følger av bloggen min,veldig kjekkt :)

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 10. Kjempe flott kort! Takk for at du deler det med oss på Kreative Verden utfordringsblogg, første Utfordring :)

  SvarSlett
 11. Incredible Easter Card,,,,,,,,,,, I love the bright colors and all over your coloring,,,,what a great work my friend..Thanks for your comments at Wenche blog ,she was working with my Babies Sheets,,,so feel free to ask me

  your favorite product from all my stuff,,, ,e-mail me to nicecrane@yahoo.com

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)

Designed by FlexyCreatives