Veskekort

Har begynt å lage meg opp noen kort, siden det er en del runde bursdager denne våren og sommeren.. 
Så mens snøen bare kryper lenger og lenger oppover både vinduer og vegger, koser jeg meg inne på loftet med mine scrapperier.. Syns denne vinteren - som enda ikke er ferdig på langt nær - har vært utrolig mørk, så nå fikk jeg en vanvittig trang etter å lete frem masse papirer med lyse og lette farger :) Og landa da på Pion design sine nydelige mønsterark, som så mange ganger før, hihi..:)

Så noen som hadde laget seg sånne fine veskekort, men da jeg skulle finne de igjen - var det helt borte. så jeg laget meg bare min egen mal...


Laget den slik at den kan stå, se lenger nede.. "Lokket" er en spellbinders som er brettet på midten. Den er limt på baksiden, men henger løst på framsiden.. Siden pynten fremme er såpass tung, trengte jeg ikke ha noen festeanordning under..


Drømmer meg til vår og sommer med denne pynten ;) Sydd med maskinsøm på panelene, bølgepapp med litt hvit maling og en tag fra Pion oppå.. Blomster fra WOC og pyntebær fra LLC.. Den store hvite blomsten er støpt i en silikonform og jeg har brukt papirleire. da denne er superlett!!Her ser du baksiden enelt pyntet - personlig knapp er også med..
Her er veska utbrettet. Pyntet enkelt med disse fine bårdene. litt rosebånd og stempel fra KOG.Dette verset er virkelig noe å tenke på..... og veldig sant..
Seambinding med en nydelig charms kjøpt hos LLC. Blonder fra LLC og Ribbongirl.


Sender veska mi med på 
Sketchy colors 195 - fargeutfordring og 
The Ribbongirls challenge - anything goes

Da er jeg klar for jobbehelg på Heimen :)

smil. Synnøve
 1. this is gorgeous Synnove, beautiful made.

  gr karin

  SvarSlett
 2. Vakkert! Flotte detaljer!
  Tusen takk for at du deltar i utfordringen til Sketchy Colors!
  Lykke til!

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Så flink du er som tenker litt fremover... Så nydelig veskekort du har laget, og må si jeg fikk litt vårfølelse her og nå, til tross for at snøen ligger i store lass utenfor vinduet :-)

  SvarSlett
 4. Denne var virkelig lekker og i flotte vårlige farger, klem bente:)

  SvarSlett
 5. Så lekkert veskekort Synnøve!!!
  Nydelige farger og vakkert pyntet!
  Ha en fin og kreativ ny uke.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)

Designed by FlexyCreatives