KONDOLANSEKORT

En eldre skjønn dame i menigheten reiste hjem til Gud forrige uke.... 
Her er kortet jeg laget til hennes datter..


Har brukt Kort og Godt sitt mønsterark og bildet er også fra et av disse. 


Syns dette bildet er så nyyydelig. Fint å tenke på at englene bar henne hjem til Gud - som jeg i min barnslighet tror på...


En rund blomsterdies rundt bildet - perler på blomstene.


Martha Stewart - punch around the page, blondeserviett og blonde som er rynket sammen under. Bittesmå pyntebær fra LLC og vakre hvite blomster fra WOC. Sommerfuglene er også fra samme klippeark fra KOG og jeg har brukt metallhjørner fra Korthobby. Panelet er sydd med sikk sakk maskinsøm. Seambinding med en liten metall-engel.

Har vært en trist uke her - med tre personer som er savnet på sjøen... To av dem i farvannet utenfor Lyngdal... Det minner oss på at hver dag er verdifull og at vi må ta godt vare på hverandre!
"Hver dag er en sjelden gave.
en skinnende mulighet.
Hver dag er på ny en nåde
som stiger fra Himlen ned".

God klem og god uke,
SYNNØVE

 1. this is gorgeous Synnove.

  gr karin

  SvarSlett
 2. Nydelig kondolansekort du har laget :-) Ja, man må nyte dagen i dag, og ta vare på hverandre. Dessverre skjer det mye trist rundt en, og plutselig står man midt oppe i det sjøl også... Og da er det ihvertfall en god trøst om man har hatt det hyggelig og gjort sitt beste :-)

  SvarSlett
 3. Dit kondolence kort er smukt, en trist begivenhed trænger noget smukt. Jeg kan også godt li tanken om at englene bære vores kære hjem til Gud. Knus Sanne

  SvarSlett
 4. Et aldeles nydelig kort du har laget!
  Vakkert pyntet:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)

Designed by FlexyCreatives