TIL KVINNEN

Ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb idag og  vi vil se prosjekter TIL KVINNEN..- RIKELIG MED BLONDER OG PERLER!!! Spennende, utfordring, hva? Sleng deg på denne!! Jeg har laget en gavepose til en kvinnelig kollega som virkelig trenger en oppmuntring om dagen :) Kikk også innom og se alt det flotte de andre jentene har laget - heeelt amazing!!


Scrappiness har noen virkelig lekre ark fra Blue Fern studio, romantiske og nostalgiske, akkurat i min stil, *fnis*. De har jeg brukt på denne - og en av blomstene er også laget av en dies, med et av disse nydelige mønsterarka.. Digger sånne tykke ark som man kan rive i og det blir så flotte effekter.


Litt (mye) forskjellig pynt - chipboard background fra Wycinanka, roser fra Papirdesign, blonder og en fugleredecharms fra LLC.. 


Skjønn chipboardugle fra Storyteller - vunnet på en utfordring..


Sløyfe av seambinding må som regel til og litt blonder og en romantisk brads..


Sommerfuglen fikk jeg i adventskalenderen vi hadde i NSHK. Jeg har også sydd med maskin på panelene og brukt hvit gesso rundt forbi..


Baksiden med samme papirer og stempel fra KOG som jeg var så heldig å få med Et trykk denne gangen.. Og min egendesigna knapp *LOL*..

Tilbake i morgen med vinneren av blogghoppet hos meg :)

Ønsker deg en fin søndag :)


 1. Hei Synnøve
  Så flott gavepose du har laget. Flotte fargekombinasjoner.
  Ha en fin dag.
  Klem.

  SvarSlett
 2. Veldig, veldig vakkert Synnøve!!!

  SvarSlett
 3. Nydelig, du har alltid så mange flotte detaljer, og jeg oppdager stadig nye når jeg beundrer det du har laget. Klemm

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)

Designed by FlexyCreatives