HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

torsdag 18. februar 2010

Sukkersøtt:)

På tide å legge ut noen bilder fra siste ukes produksjon... Jeg har kost meg enormt:)

torsdag 11. februar 2010

Kort til morsdagen

..
Laget et kort til morsdagen idag. Min mor er jo ikke på denne jorden lenger, men hadde hun vært det, skulle hun ha fått dette kortet:) Har brukt papirpose fra United Bakeries, Prima-blomster, perler fra MF, brads og englevinger fra Panduro og bildet er fra Sagen..
 

tirsdag 9. februar 2010

Nye sofaputer

Fikk så lyst på noe nytt i sofakroken, og hva er da mer naturlig enn å skrive ut noen fine vintage-bilder på nettet, overføre på stoff og så en bit med stoff fra Tilda sitt rike utvalg. Og vips, så hadde jeg et par puter:))

torsdag 4. februar 2010

Kakestykke - bare for synets skyld:)

Kjøpte meg et nytt fat på Ikea med glassklokke over og da måtte jeg jo ha et kakestykke inni. Prøvde meg på en mal fra Scraphaugen sitt forum, og ble i grunnen ganske fornøyd så det kommer nok flere etter hvert...
http://www.scraphaugen.no/

Pute i vintage-stil

Denne puta sydde jeg til en venninne som fylte 50 år. Bildet er skrevet ut fra internett og på transferpapir, og deretter strøket på hvitt lerret. Syns denne teknikken fungerer kjempebra, og så er den jo mye billigere enn om du skulle kjøpe den selv:))

Nostalgien har tatt meg...

Pepperkakeboks fra Sætre pyntet med Tildapapirer, blonder og blomster. Elsker de romantiske seriene fra Tilda. Du finner dem her:
og du finner de i alle slags farger og ting. Papirer, stoffer og diverse stæsj:) Digg, digg...