HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

tirsdag 27. mars 2012

Mitt første inspirasjonsinnlegg som DT hos Papirpikene!

Det er tirsdag og idag er det MIN tur til å legge ut litt inspirasjon på Papirpikenes verden!!
Jeg har laget en kubekalender, som jeg fant malen på i denne bloggen. Litt vanskelig å forstå,(syntes jeg), men heldigvis har vi Google translater ;)

Stempelet er Tilda with cosy heart og er fargelagt med promakers og litt glitter. Mønsterarka er fra Piondesigns serier, Till mitt hjarta og Minnenes atelje. Poststempelet er fra Kortoggodt. 

Både sommerfugler, bårder og de fine orda er klippeark fra Pion. Kakeserviett og en glitterkrone hører med:) og et par lyseblå roser/kirsebærblomster og perler. En bit av en blonde fra min kjære mormor har også flott plass.

Tallene på kubene er også fra et klippeark til Pion. Har brukt Bazill vanilla i bunnen og forlenget bredden på kalenderen fra 11,5 cm til 15 cm for å få litt mer plass til pynt...

Til sist, baksiden, hvor det er en "lomme" til å ha alle månedene oppi. Enklere kan det vel ikke bli?

Materialer til denne får du kjøpt hos Papirpikene:) Er det noe du lurer på angående denne kaldenderen, så ta kontakt! Jeg hjelper deg gjerne....:))
Enjoy!!

smil, Synnøve

3 kommentarer:

 1. Så artig kalender Synnøve! Nydelig laget med lekre ark og pynt og søt Tilda-jente ;-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig søt:) Kunne jammen tenkt meg en sånn jeg og:):)

  SvarSlett
 3. Så flott denne var! Nydelige ark, absolutt blant mine favoritter:-)Lekkert dekorert. Og jeg synes lille Tilda er kjempesøt!
  Klem,
  Hanne

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)