HÅNDLAGET MED GLEDEDenne bloggen handler for det meste om yndlingshobbyen min som er PAPIR :) Du er varmt velkommen og jeg håper du vil trives her :)

fredag 21. desember 2012

KALENDER - DT-inspirasjon hos Papirpikenes verden


Etter å ha "hoppet" litt rundt i bloggverdenen tidligere i høst, ble jeg kjempeinspirert til å lage meg en kalender for det nye året. Og idag håper jeg at DU også blir inspirert til å lage DIN egen kalender;) Det finnes jo hundrevis av måter å gjøre det på, det er jo bare å sette igang og la kreativiteten ta deg til nye høyder;) Her er iallefall MIN versjon:


I skikkelig Synnøve-stil...(*fnis*)


Har virkelig boltra meg i nostalgiske effekter, alt fra gammelt avispapir til blonder og romantiske blomster og englevinger:)


Et par nydelige sommerfugler måtte også være med..


Englevinger nederst med to nydelige trehjerter - som kanskje kan minne oss om å holde hjertene våre varme for de som ikke har det så godt iblant oss - spesielt nå i jula..

Materialbruk:
Tykk stiv papp-plate som er dekket med gammelt avispapir (sydd søm rundt før jeg limte det på). Malte litt rundt kanten med hvit akrylmaling.
Dies - Weathered clock og Moversandshapers - Gears - som også er malt med hvit maling øverst for å få en fin bue på kalenderen min.
Ellers så er all pynten - utenom de store rød blomstene og engelen (Nille), kjøpt hos de gode Papirpikene.
Det meste i nettbutikken, men også noe i den fysiske butikken. Det er bare å spørre jentene der, de er fantastisk greie!!
Også " kles- hengeren" fra Melissa Frances er kjøpt der... Digger den;)

Ønsker dere alle der ute en velsignet julehøytid og et fredfullt nytt år! 

Julesmil fra Synnøve

1 kommentar:

  1. Wowwwww for en utrolig lekker kalender Synnøve!!! I like :)
    Ønsker deg og dine en riktig God Jul og Godt Nytt År!

    ♥ juleklem fra Inger :)

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer!! Setter stor pris på dem:)